fbpx

Review

Linda

Relatiebeheerder pensioen en inkomen

“Ik vind het heel belangrijk dat ik weet waar ik aan toe ben”

Tijdens een familiedag werd ik gewezen op Yarle. Ik was al een langere tijd op zoek naar werk. Om die reden sta ik ook inschreven bij verschillende uitzendbureaus. Hoewel mij meerdere keren is gezegd dat Yarle geen standaard uitzendbureau is, was ik in eerste instantie toch nog terughoudend om mijn gegevens achter te laten op de website van Yarle. Die terughoudendheid was uiteindelijk ongegrond. Nadat ik het inschrijfformulier op de website had ingevuld, ben ik dezelfde dag nog gebeld omdat ik dit had aangegeven op de website. Erg fijn dat je een tijdstip kunt aangeven waarop je gebeld wilt worden!

Tijdens dit oriënterende telefoongesprek werd uitgelegd dat Yarle een andere werkwijze hanteert ten opzichte van andere arbeidsbemiddelaars. De dag erna had ik bij Yarle op kantoor een interessant gesprek met Michael en Mike. Dit persoonlijk gesprek leidde tot een kandidatenprofiel. Super tof om te zien hoe snel Michael en Mike een ‘foto’ van mij als persoon weten te maken. Een foto waaruit blijkt wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Het bleek dat mijn profiel goed aansloot bij een van de bedrijven uit het bestand van Yarle met als gevolg een snelle introductie bij dat bedrijf. En de rest is history.

 

Wat is de aanpak van Yarle geweest?

Contact leggen met Linda

Nadat Linda het inschrijfformulier op de website had ingevuld met een terugbelverzoek, hebben we op het aangegeven moment telefonisch contact gezocht. Hierbij hebben we aangegeven hoe Yarle precies werkt, en dat het voor ons van belang is om een kandidatenprofiel op te stellen zodat de match gemaakt kan worden met juiste werkgever. Daarop hebben we voor de dag erna een afspraak gemaakt met Linda bij ons op kantoor in Amsterdam.

 

Ontwikkeling kandidatenprofiel

Tijdens het persoonlijk gesprek hebben we ruim de tijd genomen om tot een kandidatenprofiel komen. Dit profiel, dat verder gaat dan een CV, geeft onder andere het gedragstype, persoonlijke kenmerken, competenties en de intrinsieke motivatie van Linda weer. Zoals wij dit met alle kandidaten doen, is dit profiel samen met Linda gedurende het gesprek opgesteld. Na afronding van het gesprek hebben we in onze database gezocht naar bedrijven die passen bij het profiel van Linda.

 

Voorstel

Linda heeft continue de mogelijkheid gehad om inzicht te krijgen in het lopende traject. Nadat bleek dat het matchende bedrijf in onze database zat, hebben we Linda geïntroduceerd.