fbpx

Over Yarle

Founders Cem, Mike, Michael - Yarle

Het ontstaan van Yarle

Het verbinden van mensen heeft iets magisch en kan op de meest onverwachte manieren gebeuren. En dat is wat er op 16 oktober 2015 gebeurde. Een zeer tragische gebeurtenis, waarbij de oprichters van Yarle hun gezamenlijke vriend Jarle verloren aan Klatskin. Het verlies van Jarle heeft de oprichters Mike Hutten, Cem Özkent en Michael Margosyan bij elkaar gebracht. Deze vriendschap groeide uit tot een ambitie om mensen op grotere schaal met elkaar te verbinden door een online recruitment bureau te starten. Daarbij hebben wij gemerkt dat er een behoefte bestaat om bedrijven en kandidaten op basis van de juiste aspecten bij elkaar te brengen. Deze rol hebben wij op ons genomen met daarnaast een nog grotere ambitie, namelijk: hulp bieden in de strijd tegen Klatskin. Hoe wij dit doen? Een vast percentage van de winst wordt jaarlijks gedoneerd aan de Maag Lever Darm Stichting ten behoeve van onderzoeken naar Klatskin.

Hoe werkt Yarle?

Bedrijfspofiel opmaken - Yarle

Bedrijfsprofiel opmaken en vacature inventariseren

Recruitment marketing - Yarle

Recruitment marketing onder uw bedrijfsnaam

Persoonlijke screening - Yarle

Persoonlijke screening

Kandidatenprofiel - Yarle

Yarle biedt het kandidatenprofiel aan

Kennismaking - Yarle

Kennismaking

Juridische oplossingen - Yarle

Juridische oplossingen

Bent u net als vele andere bedrijven overtuigd? Neem dan contact met ons op.

Blockchain en Yarle

Yarle is momenteel bezig met een applicatie op de blockchain. Door een applicatie te bouwen op het blockchain netwerk streeft Yarle ernaar het recruitment proces op decentrale wijze marktbreed te optimaliseren. Met behulp van deze innovatieve technologie helpt Yarle opdrachtgevers en kandidaten elkaar op efficiënte wijze te vinden door gebruik te maken van een zelflerend algoritme.

Klatsin - Maag Lever Darm Stichting

Klatskin

Klatskin. Een agressieve vorm van kanker dat veel mensen het leven heeft gekost. Wij halen kracht uit het verbinden. Maar hoe mooi is het als we daarnaast ook een bijdrage kunnen leveren aan de strijd tegen deze agressieve vorm van kanker? Juist daarom hebben wij ervoor gekozen om een vast percentage van de winst te doneren aan de Maag Lever Darm Stichting. Doet u mee?

Ik wil ook mee doen

Bekijk hieronder de innovatieve aanpak van Yarle

Bekijk video