fbpx

Over Yarle

De oprichters van Yarle

Michael Margosyan

Cem Özkent

Het verhaal van Yarle

Het verbinden van mensen heeft iets magisch en kan op de meest onverwachte manieren gebeuren. En dat is wat er op 16 oktober 2015 gebeurde. Een zeer tragische gebeurtenis, waarbij de oprichters van Yarle hun gezamenlijke vriend Jarle verloren aan Klatskin. Het verlies van Jarle heeft de verbinding tussen de oprichters nog sterker gemaakt. Hierdoor ontstond de ambitie om mensen op grotere schaal met elkaar te verbinden door een technologie startup te beginnen die zich richt op recruitment. Daarbij hebben wij gemerkt dat er een behoefte bestaat om bedrijven en kandidaten op basis van de juiste aspecten bij elkaar te brengen. Deze rol hebben wij op ons genomen met daarnaast een nog grotere ambitie, namelijk: hulp bieden in de strijd tegen Klatskin. Hoe wij dit doen? Een vast percentage van de winst wordt jaarlijks gedoneerd aan de Maag Lever Darm Stichting ten behoeve van onderzoeken naar Klatskin.

Missie

Yarle heeft een viertal pijlers die terug zijn te vinden in alle facetten van de bedrijfsvoering:

1. Zonder liefdadigheid, geen toekomst

2. Iedereen is anders, maar gelijkwaardig

3. Technologie is de basis voor ontwikkeling en groei

4. Dankbaar, maar niet tevreden

Visie

Wij vinden op efficiënte en effectieve wijze kandidaten door middel van technologie en plaatsen deze bij organisaties tegen lage kosten.


Wat wij doen?

Yarle vindt en plaatst kandidaten voor haar opdrachtgevers met behulp van technologie. Wij zetten in een korte tijd de perfecte online recruitment strategie uit onder de juiste kandidaten. Dit gebeurt door segment data (data die Yarle ontvangt van haar opdrachtgevers) te matchen met online gedrag, demografie, interesses en top pullfactor van de kandidaten. Vervolgens vindt er door middel van AI een voorspelling plaats van de mate waarin een kandidaat past bij de opdrachtgever.

Hoe werkt Yarle?

Bedrijfspofiel opmaken - Yarle

Bedrijfsprofiel opmaken en vacature inventariseren

Recruitment marketing - Yarle

Recruitment marketing onder uw bedrijfsnaam

Persoonlijke screening - Yarle

Persoonlijke screening

Kandidatenprofiel - Yarle

Yarle biedt het kandidatenprofiel aan

Kennismaking - Yarle

Kennismaking

Juridische oplossingen - Yarle

Plaatsing

Bent u net als vele andere bedrijven overtuigd? Neem dan contact met ons op.

Klatsin - Maag Lever Darm Stichting

Klatskin

Klatskin. Een agressieve vorm van kanker dat veel mensen het leven heeft gekost. Wij halen kracht uit het verbinden. Maar hoe mooi is het als we daarnaast ook een bijdrage kunnen leveren aan de strijd tegen deze agressieve vorm van kanker? Juist daarom hebben wij ervoor gekozen om een vast percentage van de winst te doneren aan de Maag Lever Darm Stichting. Doet u mee?

Ik wil ook mee doen

Bekijk hieronder de innovatieve aanpak van Yarle

Bekijk video